Hur man skyddar fler enheter

Funktionerna är inte tillgängliga i vissa regioner.

Endast tillgängligt i Kaspersky Standard, Kaspersky Plus och Kaspersky Premium.

Du kan använda din prenumeration för att skydda alla dina enheter som kör Windows och andra operativsystem. Det exakta antalet enheter som du kan använda prenumerationen på angavs i prenumerationsegenskaperna när du gjorde ditt köp.

Du kan alltid se hur många enheter som du redan skyddar och hur många fler du kan skydda i avsnittet Profil i programmet och i ditt My Kaspersky-konto. Du kan lägga till fler enheter för din nuvarande prenumeration genom att klicka på knappen Ändra villkor i avsnittet Profil i programmet. Denna knapp visas beroende på tillgängligheten av erbjudanden i din region för ditt nuvarande paket.

Där hittar du även simpla verktyg för att dela ditt skydd med andra enheter. För att dela skydd med dessa verktyg behöver du inte komma ihåg aktiveringskoden, prenumerationen överförs via ditt konto. Om du aldrig har loggat in på ditt My Kaspersky-konto på den relevanta enheten kommer vi att be dig att göra det som en del av processen. Efter installationen aktiveras dina program automatiskt med prenumerationen från ditt konto.

För att dela skyddet från ditt program:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Gå till avsnittet Profil.
  3. Klicka på knappen Lägg till. I vissa prenumerationer kommer texten på knappen vara Skydda enheten.
  4. I fönstret Skydda dina andra enheter, välj en av följande alternativ:
    • Läs av en QR-kod

Under fliken QR-kod, rikta din telefons kamera mot QR-koden.

På din mobiltelefon, det här öppnar Google Play-butiken, App Store eller Huawei AppGallery på programmets nedladdningssida. Efter att du laddar ned och installerar programmet kommer den att automatiskt ansluta till My Kaspersky och börja skydda din enhet.

Genom att använda en QR-kod på en Android-enhet samtycker du till att tillhandahålla ett engångslösenord till Google Play för att aktivera appen på din smartphone.

• Skicka en länk via e-post
      1. Gå till fliken Via e-post.
      2. Klicka på länken.

Detta öppnar inloggningssidan till My Kaspersky i ett fönster i standardwebbläsaren.

3. I fönstret Skicka med e-post anger du e-postadressen i textrutan och klickar på Skicka.
      4. Ladda ned programmet genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Efter nedladdning och installation kommer programmet automatiskt anslutas till ditt My Kaspersky-konto.

För vissa prenumerationer kan endast den allmänna informationen om det totala antalet enheter som du kan skydda visas.

Om du vill veta mer om fjärrhantering av enhetsskydd, återkalla prenumerationen från en användare eller återkalla prenumerationen från en enhet, se Min Kaspersky-hjälp.